servicii consultanta

ENGINEERING

Consultanta, Proiectare si Asistenta tehnica.

servicii consultanta

AMENAJARI

Servicii de amenajare spatii verzi

servicii consultanta

INTRETINERE

Servicii de intretinere spatii verzi

Poiecte recente

Avem placerea de a va prezenta cateva din proiectele realizate de Echipa Stil Garden: Lucrari publice, realizate pentru Primarii, Lucrari publice realizate pentru diferite Institutii, Lucrari realizate pentru diferite lacasuri de cult, Lucrari private, realizate in diferite zone rezidentiale.

S.C. Stil Garden S.R.L. este o companie care ofera servicii complexe in gradinarit, incepand cu elaborarea proiectelor de arhitectura peisagera, executia proiectului - indiferent de complexitatea lui, dar si servicii de intretinere.Toate in deplina concordanta cu asteptarile dumneavoastra de a avea o gradina cu Stil , utilizand variantele tehnice cele mai potrivite, cu un raport calitate-pret net favorabil.


Deoarece in zonele urbane gradinile se muta intre pereti, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru realizarea de amenajari de interior si aranjamente florale, pentru a crea impreuna oaza verde visata de dumneavoastra. Colectivul este dinamic, creativ si cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, iar utilajele si echipamentele cu care prestam serviciile sunt dintre cele mai moderne.

Suntem energici, experimentati si pregatiti sa gasim solutiile cele mai bune pentru dumneavoastra. Serviciile noastre se bazeaza pe calitate, disponibilitate, seriozitate si operativitate in executia lucrarilor Suntem sinceri, deschisi, spontani, competenti si, in acelasi timp, intotdeauna recomandam ce este potrivit spatiului dorit de dumneavoastra, care sa aduca aportul ecologic si estetic asteptat, precum si emotia dorita. Echipa noastra are initiativa si raspunde la orice provocare pornita din doleantele dumneavoastra, pentru a fi finalizata de noi cu profesionalism si Stil. Ca principiu de baza, noi folosim relatia simpla si corecta: win – win.